De “lidkaart waarmee je spaart” of je “online portemonnee”

 

Als lid van de Gezinsbond kan je genieten van heel wat kortingen en voordelen.

Kortingen op aankopen, uitstapjes, energie en telefonie en op activiteiten in jouw buurt. Het aanbod is even groot als verrassend over heel Vlaanderen en Brussel, maar ook in onze eigen buurt.(zie Overpeltse handelaars) Kijk ook in het bonnenboekje voor de deelnemende handelaars of lees hierover in het vanaf nu maandelijkse magazine “De bond” of bezoek www.gezinsbond.be.

Je kan ook genieten van kortingen bij musicals, op tentoonstellingen, in musea en attractieparken. Raadpleeg regelmatig de activiteiten met korting en blijf op de hoogte van het aanbod.

Hoe werkt het?

  • Als je iets koopt bij een deelnemende handelaar krijg je spaarkorting.
  • Je betaalt het volledige bedrag en op vertoon van je lidkaart komt de korting automatisch in je ‘online portemonnee’.
  • Heb je €10 gespaard? Dan kan je die €10 (of veelvoud van €10) gebruiken om te betalen bij een volgende aankoop bij een van de 2500 deelnemende partners.
  • Je gespaarde saldo kan je raadplegen op mijn.gezinsbond.be

Ook hier ontvang je korting:

Bij onze plaatselijke afgevaardigde, Brigitte Wilms kan je bioscoopcheques, gsm-kaarten, NMBS-10-rittenkaarten en Lijnkaarten kopen met spaarkorting.(zij beschikt over een terminal) Lees meer …

De NMBS-passen, de 50%-kortingskaart uitgereikt aan gezinnen met 3 kinderen en meer, kan je aanvragen via Yvonne Bogaerts.
Lees meer …

Check via ‘mijn gezinsbond’ ook je persoonlijke gegevens en je abonnementen op onze publicaties.