Voor elk van onderstaande activiteiten geldt het volgende:

  • Deelname: €6 per persoon (koffie en taart inbegrepen)
  • Inschrijven kan bij Rina Aerts tot 7 dagen voor de voorstelling via rinaaerts@hotmail.com
  • Gelieve bij inschrijving het overeenstemmende bedrag over te schrijven op rekening: BE62 2350 2074 3561

Dinsdag 06/11/2018 14u: ALONG COMES MARY – 1958 Exposed

De Belgische regering organiseerde in 1958 een wereldtentoonstelling op de Heizel. Deze tentoonstelling stond volledig in het teken van het geloof in vrijheid en vooruitgang, dat zo kenmerkend was voor de jaren vijftig en zestig. Een massaal publiek dat stomverbaasd was door de verschillende paviljoenen, starend naar wat men modern en vooruitstrevend noemde. Dat is alweer 60 jaar geleden. Meer dan voldoende redenen om de herinnering aan dit wereldevent van onder het stof te halen. Weet je nog dat er Expo-brood bestond? En Expo-ijs? En dat er zelfs een Côte-d’Or paviljoen was? En ken je de beroemde Expo-ster nog? En mogelijk weet je ook nog welke muziek ons toen beroerde? Mary en haar muzikanten hebben het alvast voor jou opgezocht en brengen de muziek van toen weer helemaal tot leven doorheen deze fijne muzikale ode aan Expo 58. Op een manier zoals alleen Along Comes Mary dat kan.


Dinsdag 11/12/18 14 u  BARBARA DEX – Dex met tot de tweede macht

In deze productie bezingt Barbara de liefde voor haar vader. Dat Marc haar grote held en voorbeeld is, mag iedereen weten. Van hem heeft ze zoveel geleerd. Met hem heeft ze zoveel gedeeld, gelachen, gehuild, gediscussieerd en gemusiceerd.
Zijn eerlijkheid en heerlijkheid hebben haar als mens gevormd. Het muzikale heeft ze van hem geërfd. Met deze voorstelling wil ze Marc Dex NU, en niet later, in de bloemetjes zetten.
Op persoonlijke wijze blaast ze nieuw leven in de liedjes van haar vader. Dat het een intimistische muziekvoorstelling wordt die naar de keel grijpt, staat vast. Een muzikaal cadeau voor Marc, haar held, haar vader, haar clown.


Dinsdag 19/02/19 14 u MOPPEN AAN DE TOOG

Een Tony Bell Tribute met Sven De Ridder
Sven De Ridder, Brik Van Dyck en Fokke Van Der Meulen dompelen je onder in de wereld van Tony Bell, de koning van het moppen tappen. Je mag je verwachten aan leuke weetjes over de man en over de kunst van moppen tappen in het algemeen. Sappige anekdotes, sketches en een interview met Tony Bell-kenner en persoonlijke vriend Sven De Ridder zullen niet ontbreken. Heerlijk moppentappen op het podium of in café setting, alsof Tony zelf er weer bij is.


Donderdag 21/03/19 14 u DE PREMIER – een film van Erik Van Looy

De Belgische eerste minister wordt op weg naar een belangrijke ontmoeting ontvoerd. Hij verneemt dat ook zijn vrouw en kinderen worden gegijzeld. De Premier zal hen enkel terugzien indien hij de persoon die hij later die dag zal ontmoeten, vermoordt. En die persoon is niemand minder dan … de president van de Verenigde Staten. De Premier staat voor een onoplosbaar dilemma. Kiezen voor zijn publieke plicht of voor zijn vrouw en kinderen. Wat begon als een veelbelovende dag ontaardt in een ware nachtmerrie en emotionele rollercoaster.